kék hírek

2020.09.25. 15:51

Előzetes letartóztatásba került egy kiskunfélegyházi férfi

Előzetesbe került egy kiskunfélegyházi férfi, aki augusztusban és szeptemberben négyszer lopott el áruházakból élelmiszert, táskát, borotvát, de háromszor lebukott.

Hraskó István

Forrás: shutterstock

Fotó: illusztráció

A 33 éves férfi a gyanú szerint egy kiskunfélegyházi áruház parkolójában augusztus 26-án segített elrejteni azokat a ruhaneműket, amelyeket élettársa az áruházból lopott el, azonban a kiérkező járőr tetten érte őket, és a ruhák visszakerültek a boltba.

A nyomozóhatóság szerint a férfi ugyanezen a napon elemelt egy szövettáskát is: kihasználta az eladó figyelmetlenségét, és kidobta az ablakon az árut.

Szeptemberben pedig kétszer ugyancsak kiskunfélegyházi áruházakból vitt el hátizsákot, laptoptáskát, élelmiszereket, és borotvát, de egy alkalommal a biztonsági őrök megakadályozták a távozását, egyszer pedig visszakísérték az üzletbe.

A járásbíróság a sorozatjellegű lopások elkövetésével gyanúsított férfi letartóztatását a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében rendelte el. A bíróság döntését az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsított és a védő fellebbezést jelentettek be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában