kecskemét

2020.05.22. 11:02

Egy nap alatt megtalálták a rendőrök a lopott kocsit

Gépkocsilopás miatt tett bejelentést egy 59 éves férfi a rendőrségen 2020. május 19-én este, mivel valaki eltulajdonította az autóját.

police.hu

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy 18 óra 40 perckor egy ismeretlen a kecskeméti vasútállomás parkolójában beszállt a dombóvári illetőségű sértett nyitott személyautójába, majd átkutatta a járművet. A kesztyűtartóban talált rá a pótkulcsra, melyet használva ellopta a járművet.

A nyomozás eredményeként a rendőrök egy nap alatt beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit a megyeszékhely tanyavilágában, egy földúton találtak meg. A 21 éves férfi éppen próbálta mozgásra bírni az eltulajdonított Mercedest, ugyanis időközben kifogyott belőle a benzin. A kecskeméti nyomozók a járművet lefoglalták, D. Lajost pedig lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, ő az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában