KÉK HÍREK

2020.04.21. 09:53

Nyolc baleset történt egy nap alatt megyénkben

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

baon.hu

Fotó: police.hu

Bács-Kiskun megyében 2020. április 20-án 0 óra és 24 óra között a járőrök és nyomozók öt személyt fogtak el, és további öt előállításáról intézkedtek. Közülük hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 27 éves helybélit.A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 18 óra 53 perckor igazoltattak egy 63 éves sükösdi lakost. A férfiről kiderült, hogy körözik, mert a részére kiszabott szabálysértési bírságot nem fizette meg, így azt a járásbíróság elzárásra változtatta át.

Két súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Solt külterületén, az 5105-ös számú úton közlekedett 16 óra körül egy 27 éves gárdonyi nő egy Mazdával. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr az 52-es számú főút kereszteződéséhez érve nem vette figyelembe a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla utasítását, és úgy hajtott be a kereszteződésbe, hogy nem adott elsőbbséget a védett úton haladó Peugeot-nak, ezért összeütköztek. Az ütközést követően mindkét jármű az árokba sodródott. A baleset következtében a Mazdát vezető nő és 30 éves utasa könnyebben, míg a Peugeot 66 éves sofőrje súlyosan megsérült.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában