vádemelés

2020.01.21. 08:55

Redőnyön át meztelen nőket kukkolt és videózott a perverz kunszentmiklósi férfi

A redőnybe lyukat égetett, majd úgy leste a házban tartózkodókat egy kunszentmiklósi férfi. Három fiatal nőről, egy párról és egy családról készített fényképeket, videókat, mikor valaki félmeztelenül vagy ruha nélkül volt bent.

Hraskó István

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Dr. Schmidt Gábor, a megyei főügyészség sajtószóvivője elmondta: a 31 éves kunszentmiklósi férfi 2017 nyarától 2018. január 31-én történt elfogásáig Kunszentmiklóson, az esti órákban rendszeresen kerékpározott. Több utcára nyíló ablakú háznál megállt, a lehúzott műanyag redőnyt kiégette, „majd a nyíláson át szexuális vágya kielégítése érdekében titokban megleste a lakásban tartózkodókat és a meztelen, félmeztelen személyekről – az érintettek tudta és beleegyezése nélkül – mobiltelefonjával felvételeket készített”.

A 31 éves férfi a vád szerint három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban és fotózta, videózta le őket.

A nyomozás azt is kiderítette, hogy a vádlott egy internetes közösségi oldalon egy alkalmazás segítségével feltörte két ismeretlen nő profilját, belépett, nézelődött adatlapjukon, és lementette a sértettekről készült fényképeket.

A Kecskeméti Járási Ügyészség a szabadlábon védekező, büntetlen előéletű férfit öt rendbeli tiltott adatszerzés bűntettével, valamint két rendbeli információs rendszer vagy adat megsértésének vétségével vádolja. A vádlott bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában