Bátya

2019.09.27. 07:27

A helyszínen élesztették újra a motorost

Fának rohant egy motoros csütörtök éjjel a miskei bekötőút közelében az 51-es főúton. A Kawasakit vezető férfit újra kellett éleszteni, az utasa is súlyosan megsérült.

Pozsgai Ákos

A baleset csütörtök éjszaka féltizenkettő tájban történt, amikor a rendőrség közlése szerint – a miskei bekötő út közelében – egy motoros és utasa eddig tisztázatlan körülmények között felborult a motorkerékpárral, árokba rohantak, ahol egy fának csapódtak.

A balesetben a motort vezető férfit a kiérkező mentőknek újra kellett éleszteni, több mint egy órán át küzdöttek a helyszínen az életéért, mire stabilizálni tudták az állapotát, hogy elinduljanak vele a kórházba. Információink szerint a bukósisak ellenére a fején sérült meg súlyosabban. Megsérült a motoron utasként ülő férfi is, akit szinték kórházba szállítottak a mentők.

A mentés és a helyszínelés miatt közel három órán át teljes szélességében lezárta az 51-es főutat a rendőrség. Hajnali negyed háromkor indult meg félpályán a forgalom és fél négyre vált újra járhatóvá az út. A rendőrség a későbbiek során szakértő bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában