baleset

2018.03.04. 10:37

Szabálytalankodó kamionos okozta a balesetet Kecskemétnél – fotók

Szabálytalanul, a záróvonalon kanyarodott balra egy autószállító kamion szombaton este az 5-ös főúton Kecskemétnél, ezért összeütközött három gépkocsival.

baon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, egy kamion és három személygépkocsi karambolozott szombaton este.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, az 5-ös számú főúton, Budapest irányából Kecskemét felé közlekedett szombaton 18 óra 45 perckor egy autótréler. A főút 77.670-es méterénél a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a záróvonalat átlépve szabálytalanul kanyarodott balra a sofőr. A kanyarodás során nem biztosított elsőbbséget, és összeütközött a vele szemben haladó Ford Transit tehergépkocsival. Ezt követően a tehergépkocsi mögött közlekedő Peugeot 206 típusú személygépkocsi az úttesten keresztben álló járműszerelvény hátsó részének ütközött, ami következtében átsodródott a bal forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben haladó Seat Toledo típusú személygépkocsival.

A balesetben a Peugeot 53 éves női sofőrje az orvosi vélemény alapján könnyen sérült meg – írja a police.hu.

Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában