felülvizsgálat

2021.03.01. 14:50

Helyszíni ellenőrzéseket tart a megyei Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága márciusban és áprilisban több településen is tervez helyszíni ellenőrzéseket. Összeállításunkból megtudhatja mikor, hol tűnhetnek fel az ellenőrök.

baon.hu

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó-és Vámigazgatóságának munkatársai márciusban a méteráru- és rövidáru-kereskedőket ellenőrzik a megye egész területén.

A nőnap közeledtével a virágboltok is számíthatnak ellenőrzésre.

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai márciusban és áprilisban a zöldség- és gyümölcs-kiskereskedőket is ellenőrzik.

Az igazgatóság munkatársai március 1. és 7. között Kunszentmiklóson, és március 15. és 21. között Apostagon és Dunavecsén ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, majd nyomon követik a bevételek alakulását a pénztárgépekben rögzített adatok alapján.

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó-és Vámigazgatóságának munkatársai márciusban az alábbi időpontokban és településeken terveznek helyszíni ellenőrzéseket:

  • március 2. (kedd) Tompa, Csikéria, Kelebia,
  • március 11. (csütörtök) Városföld, Kunszállás, Fülöpjakab,
  • március 24. (szerda) Kerekegyháza, Kunadacs, Kunbaracs.
  • A revizorok az alkalmazottak bejelentését, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják. Különösen azok az adózók számíthatnak ellenőrzésre, akiknél az online pénztárgépek bevételi adatai azt indokolják.

    Az adóellenőrök elsősorban a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgépek üzemeltetését vizsgálják, továbbá nyomon követik a bevételek alakulását.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!