Videóval

2022.04.27. 07:07

Újra várja a szíveket tiszakécskei Tündérszépünk, Gömöri Erzsébet Renáta

Meglepődve, de annál nagyobb örömmel fogadta a hírt a Tündérszépek tiszakécskei versenyzője, hogy ő is esélyes arra, hogy döntőbe jusson a Mediaworks országos szépségversenyén.

Várkonyi Rozália

Fotó: Bús Csaba/archív-felvétel

Fotó: BUS CSABA

Mint arról korábban beszámoltunk a Tündérszépek 2022 országos szépségverseny régiós közönségszavazásán a tiszakécskei Gömöri Erzsébet Renáta gyűjtötte be a legtöbb szívet a közönségtől, így ismét versenybe szállhat a többi hat régió győztesével. A tét az országos döntőbe jutás.

– Nem számítottam rá, hogy én jutok tovább. Sokszor úgy éreztem, hogy biztos nem én fogok nyerni, nincs esélyem, de mindig nagyon sok támogatást és buzdítást kaptam. Leginkább a családom, a szeretteim, valamint a közeli barátaim szurkoltak nekem a versenyen, de nagyon sok érdeklődést kaptam olyanoktól is, akikkel eddig nem is álltam semmilyen kapcsolatban, nem is beszélgettem velük soha és nagyon jól esett, hogy ők is támogatnak. Sok új ismeretségre is szert tettem és nagyon meglepődtem, hogy ennyi támogatóm lett. Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni a sok-sok szavazatot és megosztást – árulta el a fiatal Tündérszép.

Gömöri Erzsébet Renáta portfólióját kecskeméti stábunk készítette el még februárban. Bús Csaba, a Petőfi Népe és a baon.hu fotóriportere ismét szebbnél szebb képeket készített a versenyzőkről.

– Szeretném megköszönni azoknak, akik a fotózás napján segítettek a munkájukkal, hogy a legjobb formámban tündököljek. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, hogy milyen jól sikerültek rólam a képek, és remélem a felvételeken is látszik, milyen jól éreztem magam a fotózáson. Várom a folytatást, hiszen van még miért izgulnom a következő napokban is, ezért szeretném minden ismerősömet szavazásra buzdítani – mondta el a tiszakécskei továbbjutónk.

Szerdától tehát ismét lehet szavazni a közönség által továbbjuttatott hölgyekre. A legmagasabb értékelést kapó versenyző továbbjut az országos közönségszavazáson és huszonkettedikként csatlakozik a döntős mezőnyhöz a Mediaworks országos szépségversenyén.

A cikkben szereplő videó megtalálható a baon.hu YouTube-csatornáján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!