Next Top Model Hungary

2024.04.11. 13:21

Nagy kihívással nézett szembe a lakiteleki modelljelölt

Csordás Cintia, lakiteleki szőke szépség töretlenül menetel a Next Top Model Hungary első hazai évadának mezőnyében, viszont számára is akadnak nehéz pillanatok, és olykor a könnyeknek sem lehet megálljt parancsolni.

Orosz Fanni Flóra

Korábban beszámoltunk arról, hogy az első napok alatt Cinti nem lopta be magát a többiek szívébe, sőt sokan kifejezetten ellenszenvesnek tartották, viszont a fiatal lányt ez sem gátolhatja meg céljai elérésében. A lányok közötti rivalizálás arra sarkallta a műsor készítőit, hogy kihozzák a versenyzők érzékenyebb, sérülékenyebb oldalát, abban bízva, hogy ez segít nekik megérteni egymást. 

Csordás Cintia, modell, verseny
Csordás Cintia
Fotó: Zsólyomi Norbert / Forrás: TV2

A legutóbbi fotózáson a modelleknek minden gátlásukat le kell vetkőzniük és olyan szavakat írtak a testükre, melyek számukra komoly fájdalmat okoztak az évek alatt. Cinti számára sem volt könnyű ez a feladat, könnyeivel küzdött a forgatáson: – Engem mindenki utált – gondolt vissza iskolás éveire.

A szőke szépség testét olyan szavak borították, mint a könnyűvérű, a ropi és az ostoba. Cinti számára ezek a jelzők okozták a legtöbb lelki sérülést, a fotózással pedig ezt a fájdalmat akarták feloldani benne. „Próbálom őket kizárni, viszont nem olyan egyszerű.” – mondta. 

A rivalizáló lányok a nap végére Tomán Szabina segítségével megértették egymást, a hangulat pedig sokkal családiasabb lett, mint amilyen korábban volt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!