Változás

2024.04.15. 10:55

Aurelio belejött az apaságba

Aurelio nem tagadja, kislánya lett élete legfontosabb szereplője. Szinte minden idejét a kis Sofiával tölti, aki mindenre rá tudja venni apukáját.

Baon.hu

2022 februárban vonult be a börtönbe a ValóVilág egykori győztese. Kábítószer-fogyasztásért és emberrablásért 3 év 5 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték, ám idén februárban elhagyhatta a börtönt.

Aurelio, celebfigyelő, apaság
Aureliot megváltoztatta az apaság
Forrás: borsonline.hu

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Aurelio a börtönben tudta meg, hogy valamikor tavaly év végén kislánya született, miután egy féktelen házibuli után lefeküdt egy bajai lánnyal. A börtönévek után végre megölelhette kislányát. 

A borsonline.hu információi szerint Sofia első látásra levette a lábáról a volt villalakót, szabadulása után első útja is hozzá vezetett, azóta pedig a jelek szerint nagyon jó apa-lánya kapcsolat alakult ki köztük. Mivel szabadulása előtt csak néhányszor találkoztak, mindent igyekszik bepótolni. Szinte minden idejét lányával tölti. Imádja, amikor azt mondja neki: apa, olyankor mai napig könnyes lesz a szeme.

Most az elsődleges célom az, hogy főállású apuka legyek, jó apuka.

– nyilatkozta Aurelio.

– Amióta főállású apa vagyok, arra jöttem rá, hogy nekem már nem sok mindenem van, mert ő mindent kisajátít magának. Egyébként anyám szerint, ilyen téren olyan, mint én. Papa, app, meg nagyon ritkán kicsúszik az apa, és olyankor végem van. Az felér minden hamburgerrel, minden élménnyel, mindennel. Az tényleg olyan, hogy fantasztikus – írta a borsonline.hu.

Aurelio, celebfigyelő, apaság
Aurelio imádja kislányát
Forrás:  Instagram

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!