Szabadulás

2024.03.01. 11:50

Megrendítő vallomást tett Aurelio

2022 februárban vonult be a börtönbe a ValóVilág egykori győztese. Kábítószer-fogyasztásért és emberrablásért 3 év 5 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték, ám idén februárban elhagyhatta a börtönt.

Baon.hu

A bajai celeb, egykori valóságshow-szereplő két év után a napokban hazatérhetett a börtönből. Aurelio nem tagadja, hogy nagyon nehéz időszak és kemény hónapok vannak mögötte.

Aurelio, börtön, szabadság
Aurelio elhagyhatta a börtönt
Forrás: borsonline.hu

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Aurelio a börtönben tudta meg, hogy valamikor tavaly év végén kislánya született, miután egy féktelen házibuli után lefeküdt egy bajai lánnyal. Két év után végre megölelhette kislányát. 

A borsonline.hu információi szerint Aurelio Hajdú Péternek adott exkluzív interjút bajai otthonában, ahol beszámolt a börtönben töltött nehéz időszakról. Volt miről beszélniük, hiszen a botrányairól elhíresült celeb két hosszú év után térhetett haza a börtönből. Az interjúban őszintén mesélt rémálmairól és arról is, milyen volt bent a napirend. Állítása szerint teljesen új emberként hagyta maga mögött ezt az időszakot.

– Reggel fél 5-kor volt ébresztő. De először bele kellett rázódni abba, hogy Budapesten, ha fél ötig nem ugrottál ki az ágyból és nem vetetted be az ágyadat, és nem öltöztél fel, akkor annak pár perc múlva voltak következményei. Bent ha dolgozol, akkor háromnegyed 6-ig van időd elkészülni. Tehát 1 óra 15 perced van arra, hogy elkészüljél, átöltözzél, zöldben legyél, megcsináld az ágyadat, háromszögben legyenek a törölközők, rendben legyen a szekrényed, rendben legyen a ládád, és a körülményekhez képest a legápoltabban kellett megjelenni, úgy kell kinézni, mint a fényképen...–kezdte gondolatait az egykori villalakó.

Aurelio arról is beszélt, hogy mennyire nehezen tudott elaludni benn a börtönben:

– Az alvás egy elég nagy program a börtönben. Mert ahogy bent szokták mondani: addig sem vagy bent… A gondolataid olyankor máshol vannak. Azt is mondják bent: alszom egyet, mert egy kicsit ki akarok innen szakadni. Mert jó esetben nem benti dolgokkal álmodik. Mondjuk nekem folyamatosan rémálmaim voltak egy éven át. Rettenetesen aludtam, 2023. februárban kezdtem el úgy igazán pihentetőket aludni. Amikor már úgy feldolgoztam, hogy most tényleg ez van, hogy bent vagyok a börtönben és valószínűleg nem fogok hazamenni 10 hónap után – részletezte.

Mindenki tudta, ki ő

Saját bevallása szerint félelmetesebb volt lemenni dolgozni, mint bent lenni a zárkában. Mert nyilván felismerte mindenki, tudták ki ő és beszólogattak neki. 

– 130 fogvatartottal voltam egy csarnokban. Az első húsz percben azért egy pár Miatyánkot elmondtam… Nem fogok itt menősködni, hogy dehogy féltem. Szerintem itt az a normális, ha fél az ember, mert ugye van mit veszítenem. Mert van egy családom, egy édesanyám, van egy egzisztenciám és az ember élni szeretne. Ezért az van az emberben, hogy fél, félti magát. Mert ugye hall rossz dolgokat... –mondta Aurelio.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!