Bulvár

2023.12.20. 11:21

Jákob Zoltán: Most karácsonykor nagyon szerényen ünneplünk, elfogyott a pénz

Jákob Zoltán, hartai származású üzletember a TV2 adásában mutatta meg legújabb szerzeményét, és azt is elárulta, hogy mennyibe került.

Baon.hu

Jákob Zoltán

Forrás: jakobalapitvany.hu

Vadonatúj szerelmével érkezett a Mokka adásába az üzletember, mégpedig egy új Ferrari Purosangue-val. Ez a szépség mindössze 230 millió forintjába került Jákob Zolinak. 

– És akkor most elégedett vagy és lezárult az autóvásárlási mániád, mondjuk így, vagy azért még lesznek a gyűjteményedben különböző kocsik? – kérdezték a műsorban Jákob Zolit.

Az üzletember frappánsan csak annyit válaszolt a kérdésre, hogy erre az évre lezárult. Mint utóbb kiderült, azért a biztonság kedvéért másik két autót is rendelt már magának korábban, amik a jövő és az azt követő karácsonyra fognak megérkezni a fa alá. Felmerült a kérdés, hogy hogyan fognak ünnepelni idén karácsonykor Jákobék?

– Most karácsonykor nagyon szerényen ünneplünk, elfogyott a pénz – mondta viccelődve a milliárdos üzletember, majd komolyra fordította a szót, és elárulta, hogy a családban mindig személye szóló, apróbb dolgokkal lepik meg egymást az ünnepekkor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!