Nagy Ő

2023.11.07. 18:10

Jákob Zoli szóhoz sem jutott Nati kitárulkozásakor – videóval

Korábban pszichológusok jártak a Nagy Ő kastélyában. A beszélgetések hatására a hölgyek a sebezhetőbb oldalukat mutathatták meg a Nagy Ő előtt – olvasható a TV2 oldalán.

Orosz Fanni Flóra

Nati a sírás határán mondta el Zolinak: ,,Nem az vagyok, akinek te gondolsz"

Fotó: TV2

Az adásból kimaradt jelenetben a 20 éves Nati áll a főszerepben. Szakértő pszichológus kérdezte komolyabb témákról, a fiatal lányból pedig feltörtek az érzelmek. – Számomra is új volt, hogy Zoli látott engem sírni. Én nem igazán szeretem ezt kimutatni. Nekem kell egyfajta bizalom és valahogy ezt a bizalmat megszavaztam Zolinak − mondta.

Natit a traumáiról, a jelleméről, a viselkedéséről kérdezték a szakemberek, mindezt pedig Zoli jelenlétében. A pszichológusok rámutattak arra, hogy Nati viselkedése és távolságtartása a gyermekkorára vezethetők vissza.

– Nem az vagyok, akinek te engem gondolsz – kiemelte a fiatal lány, mert úgy érezte Zoli csak egy naiv kislányt lát benne, pedig komoly céljai vannak, amikért bármit képes megtenni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!