Felfedték a kapcsolatukat

2023.11.07. 18:07

Végre kiderült mi van Jákob Zoli és Betti között – videóval

Jákob Zoli és Betti reflektorfénybe kerültek, végre felfedték, milyen valójában kapcsolatuk státusza. Iszak Eszternek és Istenes Lászlónak számoltak be kapcsolatukról a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában.

Orosz Fanni Flóra

Jákob Zoli és Betti a Mokkában

Fotó: TV2

Jákob Zoli, hartai származású milliárdos szívéért összesen 19 lány szállt versenybe A Nagy Ő forgatása alatt. Betti sok bántást kapott, de céltudatosan menetelt végig és a fináléig meg sem állt, amikor is Zoli Nati helyett őt választotta.

– Minden oldalról kaptam. Igazából a család témával, meg hát ugye a súlyom – emlékezett vissza az őt ért kritikákra Betti, aki a műsor óta 13 kilótól szabadult meg, de ezt inkább saját maga és nem a külvilág véleménye miatt tette.

– Boldog vagyok, jól érzem magam a bőrömben és szeretném tovább folytatni az egészséges életmódot − mondta.

Betti és Zoli hivatalosan nem találkozhattak azóta, hogy a műsor forgatása véget ért, ezért mindenki arra volt kíváncsi, hogy ennyi idő elteltével is meg szeretnék-e ismerni egymást. – Igazán még csak most tudunk elkezdeni kibontakozni – magyarázta a Nagy Ő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!