Szingli vagy Svindli

2023.10.20. 11:26

Eluralkodtak az érzések Tápai Andi udvarlóján

A Szingli vagy Svindli című párkereső műsorban, ahol nincsenek gátlások, és nincsenek tabuk egyre nehezebb dolga van a kiskunhalasi Tápai Andinak, hiszen egyre mélyebb érzéseket táplál a fiúk iránt.

Orosz Fanni Flóra

Tápai Andi

Forrás: Tápai Andi Facebook-oldala

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó húga, Tápai Andi az eddigi legextrémebb hazai társkereső műsor üdvöskéje, ahol már nem csak szimpátia, hanem mély érzések is kialakultak.

Tápai Andi egyik udvarlója, Tibi, már az első pillanatban elvarázsolta a műsor hercegnőjét, eddig mégis úgy érezte a fiú nem nyit felé eléggé. Egy veszélyzónás helyzet után viszont vette a bátorságot és minden téren közeledett Andihoz. Összebújva, kézen fogva ültek a többi fiú között, és a vak is láthatta, hogy Dejan sárgul az irigységtől. Félre is hívta Andit, hogy ezt elmondja neki:

– Nem könnyű. Harc van az érzéseim és a gondolataim között – vallotta be őszintén érzéseit.

Mielőtt Andi válaszolhatott volna, visszahívták a közösségbe, hiszen az este mégsem egy privát randiról szólt. Ennek ellenére Tibi folytatta az udvarlást, hazakísérte a lányt, és végre ő is megcsókolhatta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!