Szingli vagy svindli

2023.10.19. 12:01

Tápai Andi belement a rosszaságba

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF-kupagyőztes magyar kézilabdázó húga, Tápai Andi az eddigi legextrémebb hazai társkereső műsor üdvöskéje, és nem fél átlépni a határokon.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: Tápai Andi Instagram-oldala

Korábban beszámoltunk arról, hogy bár Tápai Andi lebuktatta Tibort, mégis ajánlatot tett neki, méghozzá egy elég tisztességtelent. Bár tudja a fiúról, hogy svindli, Andi megbízta, hogy legyen az informátora, a besúgója, a fiú pedig boldogan vállalta, mert megszerette a csapatot, és nem akar még hazamenni. Vajon a barátnője a másik villában, és a fiúk, akiket bemárt majd Andi előtt mit szólnának ehhez, ha tudnák? Valószínűleg erre is hamarosan fény derül.

Tápai Andi egyre keményebben játszik, és már nem érdeklik az erkölcsök, direkt egy svindlivel bújt ágyba. Dávid, aki korábban már lebukott, eddig ki tudta magát magyarázni, most viszont a tettek mezejére kellett lépnie. Mondjuk nem kellett neki könyörögni, de lehet, hogy el kellene neki árulni, hogy az ami egy takaró alatt történik, még nem válik semmissé. Bár a fantáziára van bízva, hogy mi történt Andi és Dávid között, azért a szomszéd villában a férfi barátnőjének elég konkrét elképzelései lehetnek, mert az első pár képkockánál eltörött a mécses.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!