Bulvár

2023.10.17. 10:17

A Nagy Ő Ferrarival csábít

A hartai milliomos, aki idén a Nagy Ő bőrébe bújt, és 15 lány küzd a szívéért, egy különleges randival készült az egyik hölgynek.

Orosz Fanni Flóra

Véget ért a Nagy Ő

Forrás: TV2

Jákob Zolinak nincs könnyű dolga, hiszen több, mint 10 bombanő küzd a figyelméért, de a rafinált üzletember magtalálta a megoldást. A lányok akadálypályán vettek részt, ahol verejtéket nem sajnálva meneteltek a „körömkirály” feladatain. Végül a megosztó személyiségű Edina nyert, akivel korábban már találkozhattak a nézők, hiszen 2020-ban még a Házasodna a gazda című műsorban akarta meghódítani Szabolcs gazdát. Szóval még az is lehet, hogy Edinának nem Zoli kell, csak a milliók és a hírnév.

Mindennek ellenére viszont a lány nyert, tehát a nyereményét is megkapta, vagyis egy extra különleges randit a Nagy Ő-vel. Jákob Zoli két Ferrari büszke tulajdonosa, amik közül a tűzpirosat Edina gondjaira bízta, legalábbis néhány körre. Gyorsulási versenyt tartottak, de a lány bevallotta, komoly traumával küzd. Balesetet szenvedett, és több, mint egy éve nem ült a volán mögött, de egy Ferrarival azért kivételt tud tenni. Végül Zolit teljesen megbabonázta, és bár lett volna rá alkalom, csók mégsem csattant. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!