Először találkoztak újra

2022.06.08. 08:37

Botrány tört ki az exe mindkét szemét kinyomó Gy. Attila tárgyalásán

Először találkozott a mindkét szemét kinyomó exszerelmével a 22 éves kemecsei édesanya. Gabriella sokkoló részleteket árult el a tárgyaláson Gy. Attiláról.

Gabriella sokkoló részleteket árult el a tárgyaláson Gy. Attiláról.

Gyermeket várt megvakítójától az a kemecsei nő, akinek volt szerelme mindkét szemét kinyomta februárban. Gabriella most a bíróságon beszélt a férfihez, aki távmeghallgatással vett részt a tárgyaláson, amiért a vád szerint korábban két rokona segítségével elrabolta őt.

A tárgyalás egy pontján heves vita alakult ki a teremben a felek között – írja a Bors.

A letartóztatásban ülő Gy. Attila távmeghallgatással vett részt a tárgyaláson.

Megvakítója gyermekét viselte a szíve alatt

Gabriella a bíróságon elárult egy általa eddig fel nem fedett részletet: Gy. Attilától teherbe esett.

Az életemnél is jobban szerettem ezt az embert. A kezemet is megkérte, én pedig igent mondtam. Később mégis megromlott a kapcsolatunk 

– magyarázta a bíróságon Gabriella, és hozzátette: az elrablásában hárman vettek részt, tehát Attilát két rokona segítette. Miután elfogyott az élelmük, ráadásul a nőnek alsóneműre és tisztasági kozmetikumokra is szüksége volt, rávette a férfit, hogy menjenek bevásárolni. Akkor adódott egy alkalom, hogy beszaladhatott egy drogériába, ahonnan először ki akarták küldeni, mert nem viselt maszkot, holott akkor a még érvényben levő járványügyi előírások miatt kötelező volt. Végül a biztonsági őrrel megértette, hogy bajban van, így kihívták a rendőrséget. Gabriella annyira félt, hogy két rendőr támogatásával mert csak kimenni a zárt térből. 

A lány érzelmei abban az időszakban folyamatosan váltakoztak. A gyűlölet és a szerelem egymás mellett kavargott a lelkében. Ezzel magyarázható, hogy Gabriella többször is a börtönhöz ment, ahol Gy. Attilát a letartóztatás miatt fogva tartották.

– Egy ideig nem mondtam meg neki, hogy gyereket várok tőle, később persze mégis megtettem. Azt hazudta, hogy rákos, én pedig megsajnáltam. Rávett, hogy vonjam vissza a feljelentést – mondta a nő, aki arra is kitért, hogy amikor világossá vált számára, hogy Gy. nem fog megváltozni, az abortuszon is elgondolkodott, erről viszont Attila családja le akarta őt beszélni. A kérdés végül magától megoldódott.

Olyan idegállapotban voltam, hogy elvetéltem 

– mondta a lány.

„Le akarta vágni a fejemet...”

A férfi még az elrablás előtt is többször bántalmazta Gabriellát.

– Ököllel és tenyérrel ütlegelt. Az orromból és a számból is ömlött a vér. Nekilökött egy szekrénynek, aminek kitört az üvege. Ezután egy olyan partvissal esett nekem, ami a benzinkutakon szokott lenni. Kimenekültem az utcára, de ő utánam jött egy bárddal. Le akarta vágni a fejemet, ezt mondta is 

– sorolta a lány a bíróságon.

Ez az ember engem nem vert, hanem gyilkolt. Volt, hogy kirángatott az autóból és a betonba verte a fejemet 

– vallotta a nő, aki egyébként egy négyéves kislány édesanyja is. Amikor Attilától szökni kívánt, végig Mirára gondolt, mert még szerette volna őt látni. Ahogy ezt kimondta, keserves sírásban tört ki.

Gabriella a folyosón a Borsnak azt is kifejtette, hogy Attila nemegyszer megerőszakolta őt.

– Szeretnék kiállni minden nő mellett, aki már nincs életben. 

„Az Isten ítél meg téged!”
 

Gabriella a bírónak elmondta, az az egy hibája, hogy szerette ezt az embert.

– Úgy eljöttem a tárgyalásra, hogy nem látok semmit, mert azt szeretném, hogy az igazság legyen igazság – fogalmazott.

A nő a tárgyalás egy pontján az egyik, jelenlevő vádlottal összeszólalkozott.

– Az Isten ítél meg téged! Vállald a tettedet! Nem mersz a szemembe nézni, mert még szemem sincsen 

– mondta Gabriella indulatosan.

A tárgyalás végén Gabriella még a kamara mikrofonján keresztül Gy-hez is szólni tudott:

– Nyomorodjál meg!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában