Halálos tűz

2022.02.04. 05:51

Tragédia történt Dunaharasztiban: holttestet találtak egy égő házban

Tűz ütött ki egy családi házban Dunaharasztiban csütörtök reggel, az ingatlanban egy idős férfit holtan találtak a tűzoltók – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőhelyettese az MTI-t.

Dóka Imre a közleményében azt írta: fél nyolckor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez arról, hogy kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy negyven négyzetméteres, kétszobás családi ház a Pest megyei településen, a Széchenyi István utcában.

A lángok a lakóépületről egy személygépkocsira és egy fenyőfára is átterjedtek. A tűzoltók oltás közben a lakóépület egyik szobájában egy idős férfit holtan találtak. Nem kizárt, hogy a tüzet dohányzás okozta, de a tűz keletkezési okait és körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja 

– közölte a szóvivőhelyettes.

Dóka Imre felhívta a figyelmet arra, hogy a hideg időben nő a lakástüzek száma, ezért azt tanácsolja, ilyenkor mindenki jobban figyeljen egyedül élő rokonaira, ismerőseire és szomszédjaira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában