Ezt nem úszhatja meg

2022.02.11. 10:34

Kiderült, mivel gyanúsítják a kemecsei rémet

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítják azt a 33 éves férfit, aki csókolózás után mindkét szemére megvakította, többször megszúrta és brutálisan megverte volt barátnőjét Kemecsén.

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2022. február 11-én egy hónapra elrendelte Gy.A. gyanúsított letartóztatását.

Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség sajtószóvivője azt mondta: az ügyészség, a rendőrséggel egyetértésben úgy értékelte, hogy aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett  emberölés bűntettének kísérlete a bűncselekmény, amivel gyanúsítják a férfit. Ennek a bűncselekménynek a kiszabható büntetési tétele életfogytiglani szabadságvesztés.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2022. február 5-én az esti órákban Kemecsén egy lakóház melletti szántóföldön a földre lökte a sértettet, bántalmazni kezdte, mely során puszta kezével az asszony mindkét szemét kinyomta, miközben megöléssel fenyegette. A sértett a bántalmazás következtében eszméletét vesztette. Amikor a közeli ingatlanból az asszony rokonai kijöttek, a férfi elmenekült a helyszínről. A bántalmazás következtében a sértett – a gyors orvosi segítség ellenére- mindkét szemére elveszítette látását - írja a szon.hu.

A cselekmény elkövetését követően a férfi a hatóságok elől elrejtőzött, őt elfogatóparancs alapján 2022. február 10-én fogta el a rendőrség.

Az orvosok megállapították, hogy a fiatal nő látását már nem lehet visszaadni. A nő rokonai korábban azt mesélték, hogy a férfi mindig is brutális ember hírében állt. Agresszív, a drogok pedig rá is erősítettek nála erre, ezért rendszeresen bántotta a barátnőjét. 

„Tavaly elrabolta és magával hurcolta Berettyóújfalura. Két-három napig fogva tartotta, de amikor elfogyott az élelmük, közösen elmentek bevásárolni. Amikor Attila nem figyelt eléggé, a húgomnak sikerült megszöknie, így megmenekült. Kiderült, hogy ez az embernek nem nevezhető lény brutálisan megverte, és eltörte az orrcsontját és az egyik bordáját. A testvérem feljelentést tett, de azt kénytelen volt visszavonni, mert ez az állat megfenyegette, hogy mindannyiunkat eltemet, ha a testvérem nem felejti el az ügyet. Megijedtünk, hiszen a bátyámnak van négy kislánya, nekem egy fiam, Gabi pedig szintén egy gyermek, Norina édesanyja” – mesélte korábban az egyik rokon.

A lány családja éppen tévét nézett, amikor február 5-én a férfi brutálisan bántalmazta a fiatal nőt. Ők hallották meg az elkeseredett segélykiáltását. Kiszaladtak, majd hamarosan a földön heverve találták meg.

Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd.

„Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé” – idézték fel az eset után a családtagok.

https://www.youtube.com/watch?v=T_R3EUPcP5Q

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában