Bulvár-celeb

2021.07.23. 07:25

Szörnyű dolgot tett egy nő a kórházban: orvos hívta rá a rendőröket

Azonosították és kihallgatták a nyomozók azt a nőt, aki az egyik edelényi kórházban ellopta alvó betegtársa pénzét és ékszereit.

Az edelényi kórház egyik orvosa tett bejelentést a rendőrségre, miszerint egyik betegüknek eltűnt a készpénze és az arany ékszerei. Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a megadott intézményhez siettek, ahol szóban meghallgatták a sértettet. A 76 éves asszony elmondta az egyenruhásoknak, hogy előző nap még biztosan megvolt pénze és az ékszerei, azonban azokat a másnap, a meghallgatás napján már nem találta – írja a Borsonline.

A rendőröknek az adatgyűjtés során egy betegtárs szúrt szemet, aki be is vallotta nekik, hogy ő lopta meg az idős hölgyet.

A gyanúsított kihallgatása során elmondta a nyomozóknak, hogy az ellopott dolgokat már át is adta férjének, hogy tegye azokat pénzzé, sőt azt is elmondta, hogy pár napja kezdett barátkozni idős betegtársával, és amikor látta, hogy mélyen aludt, elvette értékeit – számolt be róla a police.hu nyomán a lap.

Az 50 éves helyi nőt kifosztás, míg 53 éves férjét pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök. A férjtől a nyomozók hiánytalanul lefoglalták, és jogos tulajdonosának már vissza is adták az ellopott készpénzt és ékszereket.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik