Bulvár-celeb

2024.04.03. 11:30

Álomverda: ezzel a járgánnyal furikázik Curtis

A rapper megmutatta a tűzpiros csodát, amivel manapság hasítja az utakat.

MW

Forrás: Instagram

A népszerű énekes közismert arról, hogy szereti a drága luxuscikkeket, ezért nem meglepő, hogy időről-időre megmutatja a rajongóinak, kedvencük milyen magas színvonalon él. Most az is kiderült, hogy nem akármilyen autóval járja a várost.

Curtis nem veti meg a luxust
Forrás: Instagram

Nem rossz befektetés

Széki Attilának nem csak szenvedélye a többmilliós órák gyűjtése, szerinte ez kiváló befektetés is. Az énekesnek több Rolexe isvan, kedvence egy Audemars Piguet, amelynek értéke körülbelül 15 millió forint. Ezen kívül a birtokában van még egy Rolex Submariner Date és egy Rolex Yacht-Master II is, ezek értéke pedig nagyjából 7-8 millió forint. Curtis egyébként elárulta, hogy szerinte a férfinek az egyetlen ékszere a karórája, így ő nem hord sem nyakláncot, sem gyűrűt.

Büszke az autójára

Szűk két évvel ezelőtt posztolt már az autójáról, akkor egy fehér, Audi Q8-assal büszkélkedett, amelyhez kiírta:

Köszönöm Istenem!

Ebből egyértelműen kiderül, hogy nagyon hálás, amiért ilyen jó autót vehetett magának. A rapper Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, milyen kocsival jár újabban. 

Forrás: Curtis / Instagram

A képen látható piros Porsche 911-es egyébként rendkívül népszerű típus. Bár a legtöbben csak vágynak rá, de Curtis megengedheti magának. A bejegyzésből nem derül ki, hogy mióta van nála, és újonnan vásárolta-e, de az biztos, hogy nagyon büszke a luxusverdára - írja a Ripost.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában