Bulvár-celeb

2023.05.02. 12:46

Reviczky Gábor megtudta, meddig fog élni

A színész nagyon bizakodó.

Forrás: MTVA

Fotó: ZIh Zsolt

Reviczky Gábor alig akarta elhinni, amikor az orvosa közölte vele, prosztatarákja van és gyors beavatkozásra, majd hosszas kezelésre van szüksége. A színész ugyanis semmilyen jelét nem tapasztalta a betegségnek. Azóta elvégeztek rajta egy műtétet és elkezdték nála a sugárterápiát. 

 

Reviczky reményekkel telve tekint a jövőbe és bízik sorsa jobbra fordulásában. Azért is, mert hisz a jóslatnak, amit egy pálmalevélből olvasott fel neki egy Balin élő sámán. A neki címzett sorokban az állt, hogy 85 éves korában is sok ember előtt fog beszéni,

 

 ha megszabadul szenvedélyétől, vagyis leteszi a cigit. A színész ugyan nem tett eleget ennek a feltételnek, mégis bizakodó a jövőjét tekintve. Erről korábban a Sorry! magazinnak mesélt, amit a Bors idézett.

Úgy hiszem, mindenkinek több ezer évvel ezelőtt megírták a sorsát. Én találtam egy férfit, aki pálmalevélből olvasta ki az életutamat.

A jós pontosan elmondta a gyerekeim nevét, korát, a születési időnket. Ráadásul, amikor egy indiai ember tökéletes akcentussal ejti ki a magyar neveket, az elég félelmetes. Bár magánéletről nem esett sok szó, azt elmondta, mikor halok majd meg. Hetvenkilenc éves koromig fogok élni, de remélem, túlélem a halálom napját. Szeretnék ennél tovább is élni, de csak úgy jó megöregedni, ha az embernek nincs semmi baja.

Ha magatehetetlen beteg lennék, akkor inkább végeznék magammal, mintsem hogy terhére legyek a családomnak. Ezt a fajta kiszolgáltatottságot nem bírnám.

Egyébként rákérdeztem arra, hogy rákban halok-e meg. Megnyugtató volt, amikor azt mondta, hogy nem – fejtette ki a színművész, aki sosem kérdőjelezte meg a hallottakat.

– Ha úgy olvasnak fel valamit, hogy már a beazonosításnál minden stimmel, miért ne hinném el? 

– kérdezte Reviczky Gábor, aki talán már akkor megérezte, hogy évek múltán meg kell küzdenie a gyilkos kórral...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában