Kemény szavak

2022.07.29. 16:27

Majka megszólalt Curtis kapcsán: az idő majd rendbe teszi a dolgokat

Majka reagált a reggeli interjúra.

Curtis legutóbb azért került a címlapokra, mert nem jelent meg Villányban, Majkával közös koncertjükön. A sors ismétli önmagát, gondolhatta mindenki, ugyanis 2018-ban a fesztiválszezon végéhez közeledve a SZIN színpadán Majoros Péter bejelentette, hogy Curtis drogproblémái miatt nem dolgozik vele tovább. 

Curtis hosszú hallgatás után a Borsnak egy exkluzív interjúban tisztázta, miért nem jelent meg a villányi koncertjén, mi történt köztük Majkával, és mi lesz vele ezek után.

A rapper kihangsúlyozta, három éve nem fogyasztott kábítószert, tehát nem ennek következtében hagyta magára ismét a színpadon barátját. Mint mondta, három év kihagyás után Majka kérte, hogy ismét csatlakozzon hozzájuk, ám ő csak bizonyos feltételekkel kezdte újra a közös munkát. De időközben rájött, „egyik lefektetett szabály sem érvényesült".

Most Majka a közösségi-oldalánreagált a reggeli interjúra. 

Sokat gondolkodtam, mit lehet mondani a mai Bors cikk után, de aztán rájöttem, hogy az idő majd rendbe teszi a dolgokat. Önmagam kozmetikázása miatt nem vagyok hajlandó olyan dolgokat nyilatkozni, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. A teljes igazságot meg egyszerűen nem vagyok hajlandó elmondani, mert azzal oda rúgnék, ahol most éppenhogy segítségre lenne szükség. Aki ismer, tudja, hogy mennyire nem tudom elviselni, ha valótlant állítanak rólam, vagy azokról az emberekről, akiket szeretek. Éppen ezért nehéz most egy olyan nagypofájú csávónak, mint én, csendben maradni. Az egyetlen félelmem, hogy ennek az interjúnak pár hét múlva egész más olvasata lesz, ha megint csalódott emberek tömkelege kéri számon a koncertszervezőket. Ne így legyen… Sok sikert mindenhez. Talán a kettőnk kapcsolatában én vagyok az egyetlen, aki ezt tiszta szívből kívánja!– reagált Majka.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában