Többé nem titok

2022.06.13. 18:25

Elárulta a magyar luxusfeleség, hogy mit csinál az arcával 10 éve

Polgár Tünde sokáig küzdött a szemproblémájával. Az orvos hívta fel a figyelmét, hogy a bal szeme hunyorgását a botox-szal lehet enyhíteni. Most bevallotta, tíz évvel ezelőtt esett át az első kezelésen, és azóta is rendszeresen alkalmazza.

Polgár Tünde gyermekkora óta gyengénlátó. Tavaly szeptemberben döntött úgy, hogy megoperáltatja szemét, mert megelégelte az évtizedeken át tartó hunyorgását. Ezt megelőzően egy orvostól hallott először arról, hogy a botox is segít enyhíteni a panaszokat - írja az Origo. Nem habozott tovább, 

vállalta a beavatkozást, melynek már tíz éve. Nem tagadja, azóta is többször vett rész kezelésen, pedig az első alkalommal gyomorgörccsel várta, hogy mi lesz. Azóta rengeteg tapasztalatot szerzett, 

legutóbb 2 és fél hete volt kezelésen. – mondta Polgár Tünde, de felhívta a figyelmet, hogy nem szabad túlzásokba esni, melyre rengeteg példa van, azonban az álszentséget utálja, és úgy gondolja, vállalni kell, ha valaki segítséget kér.

Meg kell találni mindenkinek a saját arcának megfelelő dolgot, amit ő saját maga bevállal és azt az orvost, akiben meg tud bízni. Azokat az orvosokat szeretem, akik tudnak nemet mondani.

Remélem, hogy a saját példámon keresztül tudtam tapasztalatot átadni. Én csak azt kérem, hogy aki megveti ezt a történetet, fogadja el, hogy a másiknak, például nekem jót tesz és a lelkemet rendbe tette, hogy a szemem picit kevésbé aszimmetrikus – mondta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában