ijesztő tünetek

2020.05.29. 09:27

Életveszélyes állapotban került kórházba Benkő László

Azt mondja, fél napon múlt az élete.

Fotó: Móricz István / Bors

Fotó: Móricz István / Bors

Az Omega billentyűse a hét elején került kórházba súlyos belső vérzés miatt. Az orvosai szerint nem sokon múlt az élete – írja a Blikk információi alapján az Origo. Benkő László először vasárnap ment egy budapesti klinikára.

„Majdnem elvéreztem. Olyan súlyos belső vérzésem volt, hogy fél napon múlt az életem. A múlt héten vettem észre, hogy mindennek egyre sötétebb a színe, ami távozik belőlem. Szétterülő hastáji fájdalmat is éreztem, de azon is csodálkoztam, miért vagyok olyan levert, hiszen semmi megerőltetőt nem csináltam. Bementem a klinikára, de akkor nem találtak rendellenességet,

viszont a másnapi vizsgálat után már bent tartottak.

Hamar kiderült, a visszafordíthatatlan folyamat beindulása előtt érkeztem. Ha később kapok észbe, már nem lennék”

– mondta a zenész.

Kiderült, hogy Benkő László nyelőcsövén keletkezett egy seb, ami folyamatosan vérzett, aztán később már a gyomra is elkezdett vérezni. A zenész a lapnak azt mondta, „valószínű, hogy ez annak az irgalmatlan sok gyógyszernek az együttes hatása, amelyet két és fél éve mindennap szednem kell a májműtétem óta.”

A vérleszívó és tisztító beavatkozások kellemetlensége ellenére azt mondja, a körülményekhez képest jól van.

„Bevallom, sokáig voltam kettesben a hideg verítékemmel, mert ez most tényleg kevésen múlt, de már lelkileg is jobban vagyok, és csomagot is kaptam. A fiam hozta a portára, addig szabad jönnie”

– mondta Benkő László, aki állítólag a hét végén hazamehet.

Ezek is érdekelhetik