Hangadó

2008.06.05. 16:07

Kincses Szabi lenyúlta Stefano nőjét?

A kérdés persze nem komoly, mindössze arról van szó, hogy az az Ambrus Rita énekli legújabb - warez!-zel készült - dalát, akit már jól ismerhetnek a slágerek rajongói a Stefano és Rita formációból.

Baon.hu

A Dj Kincses feat. warez! producer páros már nem ismeretlen a club-szcénában. 2006-ban született meg első közös produkciójuk a ''Te vagy a fény'', mely meghódította az országot. A VIVA Televízióban tavaly nyáron nem telt el nap, hogy ne láttuk volna a hozzá készült klipet. Ennek is köszönhető, hogy a MAHASZ Dance Chart 2. helyezéséig is feljutott a dal, valamint nagy gyakorisággal szerepelt a hazai rádiók játszási- és slágerlistáin is.

Az új dal már új énekessel készült: míg a ''Te vagy a fény-t'' Pálos Zsuzsi énekelte, addig a ''Felhők közt a nap-nál'' Ambrus Rita állt mikrofon elé. Rita neve ismerősen csenghet a Stefano és Rita formációból,  de már énekelt a Bergendy Szalonzenekarban is. Jelenleg szólólemeze készül az énekesnőnek.

A dal szövegét a hazai popzenei világban igen elismert Várszegi Ákos írta, melyhez természetesen klip is készül, melyet a dokumentumfilmek készítésében ismert  Kvalla Gábor és Kunhegyesi Feró festőművész jegyez.

Dj Kincses mixeli a My House Summer 2008-as verzióját, mely idén is a legerősebb nyári house zenéket gyűjti egy csokorba. Ezek mellett számos remixen dolgozik : Kozma Orsi - Holnap /Kincses and The Flamemakers Remix/ Karányi - Ellaybe Aido /Kincses vs Mr Vasovski Remix/ és Exacta and Belocca - Lost In Music /Kincses vs. Mr Vasovki Remix/.

Mindezek mellett rövidesen elkészül Szabi első promóciós dvd-je is Dj Kincses DVD Club Tour 2008 címmel.

Címkék#Zene-rovat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!