Laptopba való

2022.03.02. 10:00

Itt a DDR4-nél 50 százalékkal gyorsabb DDR5 SODIMM-memória

A Kingston FURY 64 GB maximális kapacitású, Intel XMP 3.0-ra felkészített megoldással állt elő.

A Kingston gaming divíziója, a Kingston FURY bemutatta a Kingston FURY Impact DDR5 SODIMM-memóriáit. Az új modulok ideális megoldást kínálnak azon gamerek és PC-rajongók számára, akik a legújabb csúcsteljesítményt szeretnék elérni laptopjukon vagy kis helyigényű (SFF) gépükön.

A FURY Impact DDR5 50 százalékkal gyorsabb a DDR4-nél, ami fontos előny a játékfuttatás, a rendering és a multitasking terén. Kis fogyasztása és fokozott hatékonysága révén az 1,1 feszültségszintű rendszer nem melegszik túl. A 64 GB maximális kapacitású, Intel XMP 3.0-ra felkészített SODIMM-csomagok formájában kapható Kingston FURY Impact DDR5 a DDR5 minden továbbfejlesztett funkcióját vékony és kompakt formai kialakításban biztosítja.

 

Innovatív Plug N Play túlhúzási technológiája és alaplapi ECC-je révén automatikusan kisebb késleltetéssel támogatja a 4800 MT/s adatátviteli sebességet, mint a DDR5-4800. Az új megoldás így profil bekapcsolása nélkül javítja a rendszerteljesítményt, és csúcssebesség mellett tartja fenn az adatintegritást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!