Hamarosan

2021.12.17. 10:15

Nagyobb kijelző, nagyobb teljesítmény tavalyi áron: Galaxy Tab A8

A Samsung bemutatta a Galaxy Tab A sorozat eddigi legfejlettebb és legerősebb készülékét, a Galaxy Tab A8 táblagépet.

A könnyű és keskeny kialakítású Galaxy Tab A8 lenyűgöző kijelzőjének és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően alkalmazható munkára, tanulásra, szórakozásra vagy akár kapcsolattartásra is. Az újgenerációs hordozható készülék kiválóan működik együtt más Galaxy okoseszközökkel.


A Galaxy Tab A8 a Samsung Tab S szériás táblagépeinek népszerű formavilágában érkezik. A könnyű kialakítás mellett 10,5 colos kijelző, rendkívül keskeny káva és 16:10-es képarány jellemzik.

A 80 százalékos kijelző-test aránynak köszönhetően a készüléken minden korábbinál látványosabban jelennek meg a tartalmak.


A lenyűgöző kijelző mellett a Galaxy Tab A8 minden korábbi Tab A készüléknél magasabb teljesítményt hoz magával. CPU és GPU egységei egyaránt 10 százalékkal erősebbek lettek, így az eszköz is gyorsabbá vált, az alkalmazások pedig simábban, akadozás nélkül futnak. A 3 GB-os memóriával érkező Galaxy Tab A8 32 GB-os belső tárhelye microSD kártya segítségével akár 1 TB-ig bővíthető. A 7.040 mAh kapacitású akkumulátornak és a 15 W-os gyorstöltésnek köszönhetően a felhasználók hosszú órákig dolgozhatnak, játszhatnak vagy streamelhetnek a készüléken anélkül, hogy a készüléknek töltésre volna szüksége.
 

Az egyszerűbb és hatékonyabb multitasking érdekében a képernyő felosztható, és egyszerre akár két alkalmazás is megnyitható, Többablakos módban pedig akár egy újabb ablakban is elindíthatók az appok.


Egy iskolai előadás közben egyszerűen nyitható meg bármilyen chat-ablak vagy a jegyzetfüzet, így hatékonyabban telhetnek a tanórák. Böngészés közben az aktuális ablakból a hivatkozások oldalra húzásával egyszerűen létrehozható az osztott képernyő. A Drag & Split funkció automatikusan megnyit egy második böngészőablakot a dinamikusabb böngészés érdekében.


8 MP-es hátlapi kamerájával, 5 MP-es előlapi kamerájával és az új Képernyőrögzítés funkcióval a diákok, tanárok és a gamerek sem maradnak le a fontos pillanatokról. Könnyedén készíthető tiszta, részletes videó a tananyagokról vagy prezentációkról, vagy akár az előadásunkról is készíthetünk felvételt, hogy egyszerre rögzítjük a hangunkat és a kijelzőnkön látható tartalmat. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók a saját magyarázataikkal, vagy a képernyőre írt jegyzeteikkel tegyék érthetőbbé az előadást. A Galaxy Tab A8 készülékről a szövegek, a weboldalak vagy a képek azonnal áthelyezhetők Galaxy okostelefonra egy gyors másolás és beillesztés segítségével.


A készülék Magyarországon az 51. héttől kezdve érhető el Szürke, Ezüst és Rózsaarany árnyalatokban. A Wi-Fi-s változat 94.990, az LTE verzió pedig 114.990 forintos áron vásárolható meg.


Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!