Nothing

2021.07.02. 06:00

Már júliusban jön a „Semmi” annyira várt első készüléke

Ez lesz a magyarra fordítva meglehetősen bizarrul hangzó Nothing (Semmi) nevű cég első dobása.

Forrás: Nothing

Első pillantásra az újdonság – a cég nevéhez hasonlóan – semmi különös: egy TWS (True Wireless Stereo) vezeték nélküli fülhallgatóval állnak elő – amivel már amúgy is tele van a piac.

Az óriási várakozásokat nem a termék, hanem az új cég alapítója kelti fel.

Carl Pei, az alapító ugyanis az a személy, aki a névtelen OnePlus kínai kisvállalatból először „Nyugaton”, majd szerte a világon elismert okostelefonos gyártót csinált. Megjegyzendő, hogy Pei abból az OPPO nevű óriásvállalatból vált ki, amelyik éppen most startol termékeivel Magyarországon.

Tavaly év végén azonban kivált a OnePlus cégből – iparági mítoszok szerint azért, mert nehezményezte, hogy a OnePlus olcsóból drága készülékké vált. Valami azért készülődhetett, mert a OnePlus és az OPPO éppen most – újraegyesülnek.

Carl Pei pedig ismét nekifutott a cégindításnak, és megalapította „Londonban működő fogyasztói technológiai vállalatként” a Nothing-ot.

Amit a fura név ellenére komolyan lehet venni, már csak a befektetői miatt is. Köztük van ugyanis az iPod feltalálója, Tony Fadell; a Twitch társalapítója, Kevin Lin; a Reddit vezérigazgatója, Steve Huffman és Casey Neistat.

És itt az első termék bejelentése:

Firsts are always special. Our first product. Our first launch event. The first real chance for us to show the world what Nothing is about. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">#SoundOfChange arrives on 27 July. https://t.co/0vD6qpGqR9 #ear1 pic.twitter.com/LjSqlzNMTA

Twitterre kitűzött üzenete szerint július 27-én mutatja meg az első termékkel, a TWS fülhallgatóval, hogy mit tud a Nothing.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!