Sport Bács-Kiskun

2012.03.08. 08:11

Négy közé jutott a KTE

A Ligakupa legjobb négy együttese közé jutott a Kecskeméti TE NB I-es labdarúgó-csapata.

R. I.

A Ligakupa legjobb négy együttese közé jutott a Kecskeméti TE NB I-es labdarúgó-csapata, miután a 2-2-re végződött, idegenbeli odavágót követően szerda este hazai környezetben 1-0 (0-0)-ra legyőzte az NB II Keleti-csoportját vezető MTK Budapest gárdáját. A meccs első félidejében több alkalommal is gólt érhettek volna el a házigazdák, de a helyzetek kimaradtak. A fordulás után néhányszor a szünetben három játékost lecserélt fővárosiak is betalálhattak volna Antal Botond kapujába, mígnem a 74. percben a csereként beállt Bertus Lajos baloldali beadását követően Francis Litsingi közelről bevágta a KTE továbbjutását jelentő gólt. Így összesítésben 3-2-vel lépett a legjobb négy közé a kecskeméti gárda, ahol a folytatásban a Videoton, a Debrecen és a Pápa trió valamelyikét kaphatja "játszótársul".

LIGAKUPA KÖZÉPDÖNTŐ VISSZAVÁGÓ MÉRKŐZÉS

KECSKEMÉTI TE - MTK BUDAPEST  1-0 (0-0)
Kecskemét, 500 néző. Vezette: Szabó Zs. (Kispál, Márton)
KECSKEMÉTI TE: Antal - Alempijevics, Koszó. Balogh B., Mohl - Csukics (Patvaros az 56. percben), Szavics - Bori (Balog M. a 84. percben), Hegedűs (Pekár a 46. percben), Litsingi (Farkas A. a 91. percben) - Lencse (Bertus a 69. percben). Szakmai igazgató: Török László.
MTK BUDAPEST: Groppioni - Hajdú S., Szekeres, Kelemen D., Vadnai - Macura (Gál A. a 77. percben), Nikházi- Könyves (Ladányi a 46. percben), Kanta J. (Molnár M. a 46. percben), Vass P. - Tischler (Frank a 46. percben). Szakmai igazgató: Garami József.

SÁRGA LAP: Csukics a 14. percben, Macura 76. percben.
GÓLSZERZŐ: Litsingi a 74. percben.
JÓK: Bori, Koszó, Litsingi, Bertus, illetve Szekeres, Vadnai, Nikházi.
TOVÁBBJUTOTT:3-2-es összesítéssel a Kecskeméti TE.

Ezek is érdekelhetik