Sport Bács-Kiskun

2010.08.22. 09:27

A dagonya vonzotta legjobban a nézőket

Mindössze néhány éve rendeznek motorversenyt Tiszaalpáron. Az eltelt évek alatt a szervezők mindig magasabbra tették a mércét, hogy a versenyzők és a nézők jobban érezzék magukat.

Sz. T.

A mostani eseményre is több százan voltak kíváncsiak. Nem is csoda, hiszen először quadok, majd pedig crossmotorok száguldottak végig a pályán. A helyiek örömmel konstatálták, hogy már nem csak férfik, (fiúk) de már nők (lányok) is bevállalják a versenyzést. Ezúttal is több futamot rendeztek és mindenütt nagy küzdelem folyt az elsőség megszerzésért. Mivel technikai sportágról van szó, bizony előfordult az is, hogy a motor nem ugyan azt akarta, mint a gazdája.

A verseny után, ügyességi pályán próbálhatták ki tudásukat, a részt vevők. Ezt követte, a már hagyományosnak mondható, és a nézők által legkedveltebb szám, a dagonya. Ez azt jelenti, hogy egy vízzel megtöltött árkon mennek át azok, akik nem kímélik magukat, de a motorjukat sem. A hatás ezúttal sem maradt el. Motor és utasa tiszta sár, de a nézők sem úszták meg, mert nekik is jutott bőven. [caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az eredményről a fotóink tanúskodnak.
[/caption]

Ezek is érdekelhetik