Sport Bács-Kiskun

2009.06.08. 15:50

Véghajrában a fogyis lányok!

A kötelező edzéseken túl szinte teljesen természetes számukra, ha idejük engedi, irány az FormaZona sportközpont!

Sebestyén Hajnalka

A Petőfi Népe és a FormaZona közös fogyókúra programjának hat szerencsés kiválasztottja – Szalai Erzsébet, Laczi Éva, Molnárné Márti, dr. Feketéné Pataky Ilona, Vargáné Zolnai Szilvia és Mezei Klára – ötödik hete edz keményen.

A hat hölgy rövid idő alatt öszszebarátkozott, „sorstársakként” mindig segítik egymást, gyakran együtt járnak az edzésekre. – Jó kis csapat a miénk! – vallják valamennyien.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Éva és Márti (balról jobbra) a többiekhez hasonlóan szívesen megy a sportközpontba a kötelező edzéseken túl is
[/caption]

A FormaZonánál tett legutóbbi látogatásunk alkalmával Évával és Mártával találkoztunk, mind a ketten a kötelezően előírt edzéseken túl „szorgalmi” feladatokat végeztek. – Hosszú volt ez az ünnep, már alig vártam, hogy ismét jöhessek. Otthon csak egy szobakerékpárom van, azon tekerni közel sem olyan, mint amikor itt a FormaZonában edzhetek – mesélte Laczi Éva. – Teljesen megváltozott az életem, mióta ezen a programon részt veszek, a közérzetem és a hangulatom is egyre jobb, mindezt az ismerőseim észrevették. Az alakom is formálódik, bár kilóveszteségben mindez annyira nem tükröződik, de centikben annál innkább! – mondta büszkén.

A szomszédos gépen Márti edzett, akit a gyakorlatsor után faggattunk. Elsőként is a legutóbbi súlyellenőrzés eredményéről érdeklődtünk. Mint mondta, nála is leginkább centikben mérhető a fogyás. Sőt a régi ruháiból is többet ismét hordani tud, hiszen eggyel kisebb már a ruhamérete, köszönhetően az öt hete tartó kemény edzéseknek.

– Sokan drukkolnak nekünk, ami nagyon jólesik. Az újságban és az interneten folyamatosan figyelemmel kísérik munkánkat, folyamatosan jönnek a gratulációk az egész csapatnak, ami nagyon jólesik – vallotta be Márti. – Egy csapat vagyunk, odafigyelünk egymásra. Már azt is megbeszéltük, hogy ha vége a hathetes programnak, tovább folytatjuk, együtt. A munkánk időbeosztása miatt ketten, Erzsi és Klári délelőtt, mi pedig délután, vagy az esti órákban járnánk. A legfontosabb, hogy ne adjuk fel, folytassuk, segítsük egymást a kitűzött cél elérésében. Biztosak lehetnek benne a lányok: összetartom a csapatot a későbbiekben is – hangsúlyozta Márti, aki a kezdetektől a csapat húzóereje.
A hölgyek étkezési kultúrája is átalakult. – Már rá sem tudok nézni a nehezebb, zsírosabb ételekre. A FormaZona pulzusmérő órám szinte „sikít”, amikor benyúlok valamiért a hűtőbe. No persze, ez csak a lelkiismeretem, ami már nagyon ritkán szólal meg, hiszen teljesen megváltoztak az étkezési szokásaim. Sok-sok gyümölcs, joghurt, saláta, imádom őket! – tette hozzá nevetve Márti.

Az edzéseken rendületlenül részt vesznek a hölgyek. – Személyi trénereink, Kriszta és Virág is nagyon kemény, de nagyon jók! Sokat köszönhetünk nekik! – mondta végezetül a két hölgy.  

Folytatjuk

Hármas cél

A hathetes program többcélú: egyrészt beleférhetünk ismét régi klassz ruháinkba, másrészt rávezetett minket az egészséges étkezésre, a sportos életre, harmadsorban a családunknak, barátainknak is példát mutathatunk – foglalta össze a fogyókúra program üzenetét Márti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!