Sport Bács-Kiskun

2009.06.19. 19:56

Fogyókúra sportosan

Virágcsokorral köszöntötte a hat fogyókúrázó versenyzőt pénteken Konfár Zoltán, a FormaZona vezetője. A hat hét kemény edzés eredménye szemmel látható volt: a hölgyek egyre csinosabbak!

Sebestyén Hajnalka

A Petőfi Népe és kecskeméti FormaZona sportközpont közös fogyókúraversenyének „első fordulója” véget ért: letelt a hat hét, mely alatt a hat versenyző – Szalai Erzsébet, Laczi Éva, Molnárné Márti, dr. Feketéné Pataky Ilona, Vargáné Zolnai Szilvia és Mezei Klára – keményen edzett. Kardiogépeztek, spinningeltek, aerobikoztak, alakformáló tornán és pilatesen vettek részt, valamint többször voltak kültéri edzéseken is.

A hölgyek az első néhány napi izomlázat követően nagyon hamar megszerették az edzéseket, betartották az előírt diétát, és szinte észre sem vették, de a mozgás, az egészséges életmód beépült a mindennapjaikba.

A verseny hat hétből állt, majd ezt követően egy hónapra elengedik a kezüket, és július vége felé kiderül: önmagához képest ki mennyit fogyott. A győztes egy egyéves FormaZona-bérlettel lesz gazdagabb! 
Pénteken a kis házi ünnepségen Konfár Zoltán, a sportközpont tulajdonosa gratulált elsőként a versenyzőknek. – Rendkívül jó kis csapat kovácsolódott itt öszsze. Egymást erősítették, motiválták mindvégig. Egy hónap múlva kiderül, ki győz, de már most kijelenthetjük: mindenki győztes, hiszen „megfertőződött” a sport szeretetével – mondta, majd átadta a virágcsokrokat.

A hat hölgy munkáját mindvégig két vezető személyi edző, Kovács Krisztina és Tűri Virág segítette. – Nagyon sok élménnyel, nagyon sok jóval ajándékoztatok meg valamennyien – árulta el Krisztina az ünnepségen. – Külön-külön és együtt is remekül éreztem magam veletek a közös munka alatt. Bízom benne, hogy a jövőben is a mindennapjaitok része marad a sport, a mozgás.

A hat fogyókúrázó hölgy nevében a csapat „vezető személyisége”, Márti szólt. – Amikor belevágtunk az egészbe, egyikünk sem tudta, mire vállalkozik. Már azzal győztesekké váltunk, hogy bejutottunk a versenyre. Köszönjük a kemény edzéseket! Összeszokott kis csapatként magam garantálom, hogy a jövőben is segítjük, erősítjük egymást, s bármikor szívesen elmeséljük történetünket, eredményeinket, hogy mások előtt is jó példaként szerepeljünk, ezzel is népszerűsítve az egészséges, sportos életmódot! – tette hozzá büszkén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!