SÉTA

2013.05.10. 12:09

Öröm volt együtt lenni

Négyszáz vendég részvételével zajlott az idei Egyházmegyei Családmajális, ezúttal Kecskeméten.

Popovics Zsuzsanna

A Szentcsalád Közösségi Ház udvarán számos programot szervezett a Parázs Központ a megye számos pontjáról érkező családok apraja-nagyjának. Az érseki szentmise után ki-ki megtalálta a számára legérdekesebb elfoglaltságot. A lajomizsei Jászok Együttes tagjai táncházat tartottak, volt lufitekerés, arcfestés, és még fagyi is jutott mindenkinek. A programok sikéréért sokat fáradoztak a játékmesterek, összesen 25 fiatal.

Az eseményen kihirdették a Hit Évéhez kapcsolódó, Hitünk a családban című családi plakátpályázat eredményét. Hét pályamunka készült el, a családmajálison valamennyit ki is állították. A zsűri értékelése és a közönségszavazatok alapján pályázat nyertese a Mihálykó család lett Kecskemétről, második helyezett a Bolemányi és Kaposvári család Kiskőrösről, a harmadik helyezett a Virág család Kiskőrösről. Kormos Miklós atyának annyira megtetszettek az alkotások, hogy a kiállítást továbbvitte Kiskőrösre. Onnan Dusnokra kérték tovább a plakátokat, ahol a Rác Pünkösd alkalmával, a Bara Szabadidőközpontban, valamint június 1-én, az Élet napján lesznek láthatók.

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!