Hirdetés

2023.09.25. 23:55

Őszi szünet Sopronban, várja a Hotel Lővér!

A 180 szobás, nagy múltú Hotel Lővér madárcsicsergős nyugalmat, erdei környezetet, békés hangulatot, Sopron és környéke pedig izgalmakban dús kalandot, felfedezésre váró helyszíneket ígér. Közeleg az őszi szünet, foglaljon szállást a családnak most!

PR cikk

Tűztorony, Soproni Múzeum, Macskakő múzeum, Alpin Park, Fertő tó, erdei túraútvonalak, gyerekeknek készült tematikus utak a Lőverekben. A város zöld szíve az osztrák Alpok és a Soproni-hegység ölelésében kínál feltöltődést, és hozzá szállást is, csodás kilátással! Ennél jobb kikapcsolódást aligha talál!

Aktuális csomagajánlatok

Őszi szünet – Pozsony – Bécs egy nap alatt

Töltse tartalmasan az őszi szünetet! November 3–5-ig félpanziós ellátás keretében fedezze fel egész napos buszos utazással Pozsony és Bécs csodás látnivalóit! A finom reggeliről és vacsoráról a hotel gondoskodik. A kiruccanás után lazíthat a szaunában, a gyerekek pedig nekik szánt programokkal, animációval egybekötött játékos vetélkedőkkel szórakozhatnak. A Lővér Uszodát – a csomag részeként – az egész család ingyen használhatja.

Senior Őszi Napok

Nem csak a 20 éveseké a világ! Október 1-től november 30-ig teljes ellátással élvezhetik az életet azok az 55 év felettiek, akik élvezni szeretnék az őszi napsütést, a nyugodt kikapcsolódás minden pillanatát, kényelmét. A szauna- és wellness-szolgáltatások, a finom falatok, az erdei séta, a városnézés, a friss levegő megfiatalítja a testet-lelket.

 

Lővér-élmény teljes panzióval

November 30-ig élvezhetik a teljes panzió nyújtotta luxust azok a vendégek, akik békére, nyugalomra, csodás környezetben megvalósítható teljes kikapcsolódásra vágynak. Erre a hotel nyújtotta szolgáltatások maximálisan megfelelnek. A fitnesz-wellness szolgáltatások, a szauna frissítő ereje, a finom falatok, a lenyűgöző környezet az egész családnak igazi feltöltődést nyújt.

Páratlan páros

Romantika az ország nyugati csücskében, mesés környezetben! Ennél jobb helyszínt kívánni sem lehetne egy romantikus lánykérésre, vagy néhány kettesben töltött naphoz. Október 1-től november 30-ig azoknak a pároknak kínál teljes panziós ellátást a hotel, akiket vonz a természet varázsa, akik párjukkal élvezni szeretnék a meghitt napok minden pillanatát. Egy-egy madárcsicsergős reggel, a sütkérezés a csodás panorámában gyönyörködve segít lelazulni a stresszes hétköznapok után.

Ez a Hotel Lővér

A hotel wellnessrészlege úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunákkal és fitneszklubbal kényeztet. Étterme svédasztalos reggelivel, igény esetén levesebéddel, félpanziós vacsorával szolgál.

A kisgyerekkel érkezőkre gyerekprogramokkal, babakiegészítőkkel, játszótérrel készültek fel. Cégeket csapatépítő tréningekkel, rendezvényekkel várnak.

Közel a Lővér Uszoda, a Tómalom Strandfürdő. Az aktív pihenésnek, a nyugis kikapcsolódásnak egyaránt kedvez a hotel, amely egész évben üzemel, 24 órás recepciós szolgálattal.

 

Miért éppen a Hotel Lővér?

– Kedvezményes árú szolgáltatások online

Ha a www.hotellover.hu oldalon foglal szobát, szállása mellé akciós áron foglalhat szolgáltatásokat. Ezeket az akciós árakat (pl. masszázsok, bekészítés) csak a honlapon, online foglalva, vagy érkezése előtt a meglévő foglalásához hozzákapcsolva érheti el. Szállásközvetítő weboldalakon az akciós szolgáltatásárakkal nem fog találkozni.

– Legjobb árgarancia

A hotel weboldalán találja a legtöbb árat, és erre garanciát is vállalnak.

– Törzsvendégprogram

A Hotel&More Hűségprogramba regisztrált felhasználóként minimum 5%-kal, de akár 30%-kal kedvezőbb áron is foglalhat náluk, mint más honlapokon.

– Azonnali kedvezmények, speciális ajánlatok

Csak itt elérhető mennyiségi kedvezmények, előfoglalási kedvezmények, szobakapacitástól függően last minute kedvezmények, azonnali fizetési (non-ref) kedvezmények és mindezekhez pedig hozzáadódik a törzsvendégkedvezmény! 

– Hitelkártya-garancia nélküli foglalás

Szükségtelen elküldenie a bankkártyaadatait a foglalás garantálásához. 

– SZÉP-kártyájával is fizethet!

Elérhetőség:

Hotel Lővér***superior Sopron

9400 Sopron, Várisi út 4.

Recepció:

Telefon: +36-99/888-400 

E-mail: [email protected]

Szobafoglalás

Telefon: +36-30/099-4201 

E-mail: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában