Zenés-táncos foglalkozás

2023.11.21. 15:03

Szenior örömtáncosok lepték el a majsai sportcsarnok küzdőterét – galériával, videóval

Fellegi Annamária táncoktató, az Annamánia táncközösség alapítója vezette azt a hétfői zenés-táncos foglalkozást, amire az ország több településéről érkeztek a majsai városi sportcsarnokba.

Tapodi Kálmán

Remek hangulatban telt az örömtánc

Fotó: Tapodi Kálmán

Kissné Gál Gabriella, a kiskunmajsai szenior örömtáncosok vezetője elmondta, hogy város környéki településeken Szankon, Jászszentlászlón és Csólyospáloson is sokan választották már ezt a mozgásformát, amely kifejezetten az idősebb korosztálynak lett tervezve.

Fellegi Annamária országszerte elismert oktató, aki elsősorban magyar slágerekre tervez koreográfiákat, amelyek népszerűek a táncosok körében. Az örömtáncot az egyszerű lépések jellemzik és a dallamos zenére történő mozgás remek közösség élményt jelent a résztvevőknek. Mint megtudtuk: az első majsai élmény- és örömtánctalálkozóra Budapestről, Üllőről, Monorról, Kiskunlacházáról, Paksról, Mindszentről, Jánoshalmáról, Bácsalmásról, Bácsbokodról, Gátérról, Kiskunfélegyházáról, Üllésről és Bordányból is érkeztek táncosok a jó hangulatban zajló rendezvényre. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában