Várakozás

2024.01.22. 06:50

Ilyen lesz a 2024-es év a kormány tagjai szerint (videó)

Az Orbán Viktor TikTok-oldalára felkerült videó szerint a miniszterelnök és a kormány tagjai pozitívan várják a 2024-es évet.

MW

Forrás: Facebook /Orbán Viktor

Orbán Viktor a TikTok-oldalán osztott meg egy humoros hangvételű videót, amelyből kiderült, hogy ő maga és a kormány tagjai mit jósolnak az idei évre – szúrta ki a Magyar Nemzet. A miniszterelnök a jövendölését rövidre zárta, annyit mondott:

„Győzni fogunk!”

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta, véleménye szerint már túl vagyunk a nehézségeken, így az idei egy jó év lesz. Lázár János szintén így vélekedett, szerinte 2024-ben bőség lesz, minden rendben lesz.

Orbán Balázs egyenesen zseniális évet remél, míg Bóka János annyit fűzött hozzá a jövendölésekhez, hogy „2024 egy nappal hosszabb lesz, mint 2023”.  Varga Mihály vállalt egy nagyot, nemcsak az idei évre vetítette előre a pozitív forgatókönyvet, de kijelentette, 2025 még 2024-nél is jobban alakul majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában