Kiderült

2023.06.24. 10:42

Jámbor András aktivistájának élettársa volt a pedofilgyanúba keveredett öngyilkos férfi

Tagadja felelősségét abban a pedofilbotrányban Jámbor András, Karácsony Gergely főpolgármester közvetlen munkatársa, amely az egyik alkalmazottjához, illetve annak élettársához köthető.

MW

Hátborzongató rituálé jeleit találták a biatorbágyi öngyilkosság helyszínén. Vagy a bizonyítékokat akarták eltüntetni?

Forrás: Metropol

A rendőrök nemrégiben egy számítógépen több ezer olyan felvételt találtak, amelyek két-három éves gyermekek bántalmazását és szexuális sanyargatását ábrázolják. A számítógépet Jámbor András politikus közeli munkatársa, a Szikra mozgalom aktivistája, Dobos Krisztina biatorbágyi lakásán találták egy házkutatás során – emlékeztet cikkében a Metropol.

Még tisztázandó, hogy ehhez a számítógéphez kinek és hogyan volt hozzáférése – jegyzi meg a cikk, de felhívja arra a figyelmet, hogy

Dobos Krisztinával évek óta egy háztartásban élt Egyed András, aki a közelmúltban, az ügy kapcsán esedékes rendőrségi kihallgatása előtt, öngyilkosságot követett el. 

Minden jel arra utal, hogy a több Szikra mozgalmi eseményen is részt vevő férfi ezzel az öngyilkossággal próbált meg „segíteni” nagy bajba került társain – teszi hozzá a Metropol.

Közös képen Dobos Krisztina és Egyed András
Forrás: Metropol

A lap rámutat, Jámbor András ezt a Szikra mozgalmat képviseli a magyar parlamentben. 2021-ben ugyanis a Szikra színeiben indult a hatpárti baloldali előválasztáson Budapest 6. kerületi országgyűlési képviselői helyéért, amelyet el is nyert.

Így találták meg a Metropol munkatársai az öngyilkosság helyszínét és az elégetett gyermekjátékokat:

A Metropol teljes cikkét IDE KATTINTVA érheti el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában