Kormányülés

2022.11.16. 07:47

Orbán Viktor: nyugodt és alapos kivizsgálásra van szükségünk (videó)

A miniszterelnök kormányülést tartott a Karmelita kolostorban, amelyen részletesen értékelték az orosz–ukrán háború legújabb fejleményeit.

Forrás: Orbán Viktor/Facebook

„Nyugodt és alapos kivizsgálásra van szükségünk a Przewodównál történt robbantásokkal kapcsolatban. Egy biztos: Magyarország szilárdan kitart Lengyelország mellett. Teljes támogatásomat fejeztem ki Mateusz Morawiecki miniszterelnök úrnak tegnap este”

– írta Twitter-oldalára Orbán Viktor miniszterelnök.

Korábban írtuk:

Orbán Viktor miniszterelnök úgy döntött: a Védelmi Tanács kedd esti tanácskozása után a szerdai kormányülésen is részletesen értékelik az orosz–ukrán háború legújabb fejleményeit, azt követően, hogy Lengyelországban vélhetően rakétabecsapódás történt, és szintén rakétatámadás következtében leállt a Barátság olajvezeték – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerda reggel.

A magyar kormány 8 órakor ült össze a Karmelita kolostorban.   

Az ülésen – többek között a titkosszolgálatok jelentései alapján – elemzik a kialakult helyzetet Magyarország katonai és energiabiztonsága szempontjából.

ORBÁN Viktor
Orbán Viktor kormányfő (b) kormányülést tart a Karmelita kolostorban 2022. november 16-án
Fotós: Fischer Zoltán / Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A rakétatámadással kapcsolatos legfrissebb tudnivalókért kattintson IDE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában