Ország-világ

2021.11.20. 16:46

Láng Zsolt: Karácsony ne meneküljön az egyre súlyosabb kérdések elől! (videó)

Válaszokat követel a Városháza-botránnyal kapcsolatban a Fidesz budapesti frakciójának vezetője. Szerinte a fővárosiaknak joguk van tudni az igazságot.

Budapest, 2020. január 29. Karácsony Gergely fõpolgármester (b), Kiss Ambrus fõpolgármester-helyettes (k), Számadó Tamás fõjegyzõ (j2) és Láng Zsolt, a Fidesz-frakció vezetõje (j) a közgyûlés mûködési szabályait érintõ javaslatról egyeztet a Fõvárosi Közgyûlés ülésén 2020. január 29-én. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Két hete nincsenek válaszok a Városháza eladása körüli botrány részleteiről – mutatott rá a budapesti Fidesz közösségi oldalára feltöltött videójában Láng Zsolt, a Fővárosi Közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetője. A politikus szerint Karácsony Gergely főpolgármester és a baloldali politikusok vagy hallgatnak, vagy összevissza beszélnek, miközben napról napra súlyos állításokat tartalmazó hangfelvételek kerülnek nyilvánosságra.

Láng Zsolt az eddig felmerült kérdések mellett a következők megválaszolását várja Karácsony Gergelytől és Bajnai Gordon volt miniszterelnöktől:

 • Kivel tárgyalt a főváros vezetéséből Bajnai Gordon?
 • Ki az, aki jóval felette áll Barts Balázsnak, a Fővárosi Vagyonkezelő vezérigazgatójának?
 • Működik-e jutalékrendszer a fővárosban, és ha igen, akkor ki működteti ezt, és ki van benne?
 • Ne meneküljenek el a válaszok elől, a budapestieknek joguk van tudni az igazságot! – szólította fel a két baloldali politikust a budapesti Fidesz frakcióvezetője.

  Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester (b), Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes (k), Számadó Tamás főjegyző (j2) és Láng Zsolt, a Fidesz-frakció vezetője (j) a Fővárosi Közgyűlés egyik korábbi ülésén

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában