Ország-világ

2020.07.20. 17:14

Lenyűgöző szépség: így néz ki Gwyneth Paltrow 16 éves lánya

Apple Martin egyértelműen az anyukája génjeit örökölte.

US actress Gwyneth Paltrow poses during a photocall for US director James Grays film Two lovers at the 61st Cannes International Film Festival on May 20, 2008 in Cannes, southern France. The May 14-25 festival winds up with the awards ceremony for the prestigious Palme dOr, to be determined by a jury headed by Hollywood "bad boy" Sean Penn. AFP PHOTO / Fred Dufour (Photo by FRED DUFOUR / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Fred Dufour

Gwyneth Paltrow és a Coldplay frontemberének, Chris Martinnak a lánya, Apple Martin már 16 éves. S bár minden adottsága meglenne hozzá, ő nem vetette bele magát sem a színészkedésbe, sem az éneklésbe, de még a modellszakmában sem próbálta ki magát – számolt be róla a hirado.hu.

Úgy tudni, hogy nagy rajongója azonban anyja életmódüzletének, a Goopnak, ahol kislányként szívesen beállt a pult mögé és mesélt a vásárlóknak a termékekről. Bár Apple még nem nyilatkozott jövőbeli terveiből, nem kizárt, hogy üzletasszony lesz belőle.

„Nyár az én Almámmal” – idézi a People magazin az anya-lánya páros legfrissebb szelfijének képaláírást.

Apple, azaz alma. „Az alma nem esett messze a fájától” – mondás rájuk nagyon is illik, hiszen Gwyneth le sem tagadhatja csemetéjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!