Kultúra

2016.09.14. 07:26

Mások öröme elvezethet a legnagyobb boldogsághoz

„A legnagyobb öröm számomra az, amikor érzem a színpadon, hogy tudtam hatni a nézőkre és egy olyan élménnyel térnek haza, amire napok múlva is szeretettel emlékeznek vissza.” – vallja a majsai kötődésű Juhász Eszter, néptáncban és éneklésben is bizonyította már kivételes képességeit.

Tapodi Kálmán

Eszter jelenleg a Magyar Állami Népi Együttesben énekel és táncol, miközben a Magyar Táncművészeti Főiskola hallgatója táncos-, és próbavezető szakon. Szólótáncversenyen két éve „Gyöngygalléros táncos” díjat nyert. Tavaly pedig a Kórusok és Zenekarok Országos Szövetsége által szervezett versenyen megnyerte az „Arany Páva Díjat”, az elérhető legrangosabb elismerést.
Juhász Eszter bekerült egy országos tehetségkutató program jelöltjei közé, és a nyertesek komoly támogatást kaphatnak további pályájukhoz. (A 21 éves majsai lányra az Új Európa Alapítvány honlapján lehet voksolni.)

[caption id="" align="alignright" width="300"] Juhász Eszter
[/caption]

- Mostanában annyira sokat dolgozunk, hogy arra sincs időm, hogy „reklámozzam” magam – válaszolta megkeresésünkre Juhász Eszter, aki ebben az évadban két új előadást gyakorol a Magyar Állami Népi Együttessel.

- Közben az éneklésben is próbálgatom magamat. A Kincses Felvidék című műsorban énekesként léphetek színpadra szeptember 23-án. A felkészülésben a Liszt Ferenc-díjas, Herczku Ágnes segít, amiért nagyon hálás vagyok – sorolta Eszter, aki hozzátette: a célom, hogy boldog legyek és szeressem azt, amit csinálok, hogy ezzel másoknak is örömet tudjak szerezni.

 

Címkék#Kiskunmajsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!