Kultúra

2008.05.20. 15:32

Irigy Hónaljmirigy - Játékra hangolva!

Szeretnétek jegyet nyerni az Irigy Hónaljmirigy nagyszabású kecskeméti koncertjére? Hát tessék! Előbb egy kis hangolás, aztán egy kis játék, utána meg egy hatalmas buli!

Baon.hu

Négy napon keresztül (május 20-tól 23-ig) naponta kaptok egy kis információt a koncerttel kapcsolatosan. Ezeket begyűjtve könnyedén tudtok válaszolni a 24-én kezdődő játékra. Négy nap, négy kérdés. Az ötödik napon pedig böngésszétek a nyertesek listáját! Mert aki nyer, bizony ingyen mehet az Irigy Hónaljmirigy kecskeméti koncertjére május 30-án.

Hangolás - Első nap

Az Irigy Hónaljmirigy, néhány fiatal barátságából, és egy máig emlegetett szilveszteri bulival kezdődött... Az akkor már jó barátságban lévő nyolc kan kitalálta, produkciójukkal emlékezetessé teszik az óévbúcsúztatót. Egy hónapot kapott mindenki, hogy beszerezze a szükséges hangszereket, és valamelyest elsajátítsa a választott hangszer kezelését. Egyeseknek- Molnár Imi, és Ambrus Zoli -, akik már különböző együttesek hangszeres tagjaiként próbálkoztak, ez könnyen ment, de a másik véglet Kabai Laci volt, aki erre az alkalomra vásárolta meg élete első dobfelszerelését 2500 forintért. Várszegi Attila nagymamájánál kezdődtek meg a próbák, melynek első eredménye a Dance zenekar Sírig tartsd a szád című dalának kiparodizálása volt, ami "Mirigyes" felfogásban, a Söpörd az utcát címet kapta, melyet később a Sipos család németországi rokonától kapott kukás mellények tettek vizuálisan is emlékezetessé. Ez volt az első fellépés, 1990-ben, mintegy harminc ember előtt.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!