Közélet

2016.11.18. 19:19

Megnyitott az Adománygyűjtő Pont

Megnyílt az Adománygyűjtő Pont a Malom Központban. A Malom és a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete idén ismét összefogott, hogy a szegénységben, nehéz körülmények között élőket megsegítse karácsony előtt.

Sebestyén Hajnalka

Az Adománygyűjtő Pontot a bevásárlóközpont első emeletén alakították ki. Mindenkit, aki teheti, arra kérnek, hogy tartós élelmiszerrel, tisztálkodási és tisztítószerekkel, takarókkal, jó minőségű ruhákkal, játékokkal, könyvekkel segítse a jótékonysági akciót.

Az Adománygyűjtő Pontot hivatalosan pénteken nyitották meg. Az ünnepségen Engert Jakabné önkormányzati képviselő, az Esélyteremtési Bizottság elnöke beszédében hangsúlyozta: gondolni kell a szegényekre, akiknek ez a szép összefogás által szebbé tehetik a karácsonyt. Fekete László, a Nagycsaládosok elnöke elmondta: minden évben nagyon sok önzetlen adományozóval találkozhatnak. Bíznak benne, idén is sokan segítik akciójukat, hogy minél több családnak szerezzenek örömet. Rácz József, a Malom igazgatója végül hozzátette: öt családot a Malom külön is szeretne majd megajándékozni egy nagy értékű csomaggal, melyet személyesen visznek el otthonukba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!