Közélet

2011.06.16. 18:36

Köszönet a kékautós férfinak!

Előbb egy nagy bosszúság, majd rögtön utána egy hihetetlen meglepetés érte egy kecskeméti olvasónkat. Nem mindennapi történetét megosztotta velünk.

baon.hu

– Tegnap a saját gondatlanságom miatt kerékpáromról leesett a táskám, benne volt az igazolványom, bankkártya, iratok és pénz is – írta nekünk a kecskeméti Jánosi István. – Kétségbeesésem csak 1,5 óráig tartott, mert kaptam egy vidám hangú telefont a becsületes megtalálótól. Viccesen megkérdezte, hogy mielőtt a csomagot visszaadja, befizesse-e a csekkeket a benne lévő pénzből.

Mindezek után azt sem fogadta el, hogy levélírónk a csomagért menjen, ő maga vitte házhoz. István annyira meg volt hatódva, hogy nem jegyezte meg a kedves férfi nevét. Mindössze annyit tud róla, hogy: „az Úr a Petőfivárosban él, és kék autója van”. Ezért minket kért meg arra, hogy közvetítsük köszönetét, és adjunk hírt arról, hogy igenis találni még tisztességes, segítőkész embereket. Isten éltesse Őket sokáig!

baon.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!