Közélet

2011.01.20. 18:17

Vandálok rongálták meg a gyermekorvosi rendelőt

Bezúzták egy gyermekorvosi rendelő ablakait csütörtök hajnalban Kecskemét belvárosában. A Bajcsy-Zsilinszky utcán rendelő dr. Szűcs Mária elmondta, a rendelővel azonos lépcsőházban lakik, így véletlen még fültanúja is volt a rongálásnak.

Gál Zita

– Negyed ötkor riadtam fel az üvegcsörömpölésre. Kimenten az erkélyre, de onnan nem lehet rálátni a rendelőmre. Öt perc után végül bementem, és arra gondoltam, talán csak rosszat álmodtam – meséli a doktornő, aki később elindult a betegeihez. Ott érte el telefonon kolleganője, aki elmondta neki: amit rossz álomnak gondolt, sajnos valóság.

Mihályné Bornemissza Eleonóra rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a helyszínelők megállapították, hogy lopás nem történt, a vandálok megelégedtek a rendelő ajtajának és a két nagyméretű ablakának bezúzásával. Eszközt – amivel az üvegeket betörhették – nem találtak a helyszínen. Rongálás miatt indítottak eljárást.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A doktornő először azt hitte, csak egy rossz álom, hogy betörték rendelője ablakát
[/caption]

Szűcs doktornő kérdésünkre elmondta, megrázta az eset, nem emlékszik arra, hogy bárkit magára haragított volna. – Ijesztő számomra, ami történt. Abban bízom, hogy csak véletlen választotta valaki éppen az én rendelőm ablakait és nem valami személyes dologról van szó – mondta a doktornő.

Gál Zita A doktornő először azt hitte, csak egy rossz álom, hogy betörték rendelője ablakát -->

Ezek is érdekelhetik