Közélet

2006.06.29. 11:14

Szombatra esik az ünnepnap

Idén szombatra esik a köztisztviselők napja, ami azt jelenti, hogy a hivatalnokok ünnepe miatt nem lesz munkanapon ügyfélfogadási szünet.

-

Július elseje minden évben a köztisztviselők napja, amikor a hivatalnokok nem dolgoznak, hanem ünnepelnek. Ezért szokás szerint szünetel az állami és önkormányzati irodákban az ügyfélfogadás.
Idén azonban szombatra esik július 1., amikor egyébként is zárva vannak a hivatalok. A Bács-Kiskun Megyei Államigazgatási Kollégium (MÁK) tegnap délután tartotta a kecskeméti megyeházán a köztisztviselők napjának ünnepi rendezvényét, amelyen emlékplakettel tüntettek ki harminc hivatalnokot. Dr. Metzinger Éva, a MÁK vezetője külön is köszöntötte és méltatta az állategészségügyi ágazatban működő köztisztviselőket a madárinfluenza megfékezésében végzett munkájukért.

Emlékplakettet kapott Bálint István és Szollár Lajos (megyei munkaügyi központ), Kecskeméti Erzsébet, dr. Cseh Ildikó és dr. Lehoczki Károly (ÁNTSZ), Kassai Éva és Nagy Endre (közlekedési felügyelet), Karabinszky Tímea és Oszkó Lászlóné (államkincstár), Domokos Józsefné, dr. Dugár Margit, Marosi Tiborné és Remetei Ferencné (APEH), Bárdos Csabáné, Szentesi Zoltánné és Halasi Róbert (nyugdíjbiztosítás), dr. Tóth Menyhért, dr. Hegedűs Dénes, Balogné Németh Erzsébet és dr. Fekete Miklós (állategészségügy), Cseh Tamás (földművelésügyi hivatal), Nyúl-Tóth Józsefné és Tóth Gyuláné (egészségbiztosítás), Vatainé Csendes Ildikó és Rácz András (Kiskunsági Nemzeti Park), Frittman Julianna, dr. Bende Ildikó, Schifner Éva és Bujtás Gabriella (közigazgatási hivatal).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!