Kék hírek, bulvár

2014.09.17. 11:15

Régóta keresték már a férfit a rendőrök

Kedd délután Homokmégyen elfogták azt a kecskeméti férfit, aki ellen több kaptányság, bíróság és törvényszék is elfogatóparancsot bocsátott ki.

baon.hu

A Kalocsai Rendőrkapitányság szeptember 16-án 16 óra 15 perckor őrizetbe vette A. Ignácz 40 éves kecskeméti lakost. A férfit Homokmégyen, a Székes utcában igazoltatta a járőr. Ellenőrzése közben kiderült, hogy ellene több kapitányság, a Pesti Központi Kerületi Bíróság és a Szegedi Törvényszék is elfogatóparancsot bocsátott ki. Az, hogy miért keresték a férfit, a rendőrségi közleményből nem derült ki.
 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szeptember 16-án 12 óra 10 perckor őrizetbe vette R. Krisztián 35 éves kiskunfélegyházi lakost. A férfi Szank külterületén, a Móricgátra és Jászszentlászlóra vezető kövesúton úgy közlekedett személygépkocsival, hogy a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság 2014. szeptember 1-jétől eltiltotta a járművezetéstől.
 
A Bácsalmás és a Kelebia Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított tizenkilenc koszovói, három afgán és két szerb állampolgárral szemben, akiket szeptember 15-én és szeptember 16-án, Csikéria és Kunbaja külterületén, az 53-as számú főúton, illetve az államhatár közelében igazoltattak a járőrök. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni, ezért elfogták és előállították őket, a kíséretükben lévő öt gyermeket és egy fiatalkorút a kirendeltség erre alkalmas helyiségében, felügyelet mellett helyezték el. Ellenőrzésük közben kiderült, hogy három fővel szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. A szerb férfiakat kiutasították az ország területéről, a többi határsértő menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, őket átadták az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik