Kék hírek, bulvár

2012.08.30. 07:40

Ágyában megkötözték, majd brutálisan összeverték

Négyen támadtak egy őregcsertői férfire még kedd éjszaka. Ágyában verték meg, értékeit követelve.

baon.hu/T. K.

A Kalocsai Rendőrkapitányság rendőrei azonosították és elfogták azt a négy férfit, köztük egy fiatalkorút, akik csoportos rablással gyanúsíthatóak. Augusztus 28-án éjszaka Öregcsertőn bementek a sértett lakásába, majd ott az ágyban fekvő férfit lefogták, megkötözték, ütlegelték, közben pénzt követeltek tőle. A tettesek elvitték áldozatuk mobiltelefonját, 14 ezer forint készpénzét, egy asztali órát és egy tv-hez tartozó beltéri egységet.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt folyik eljárás a négy öregcsertői gyanúsított ellen – tájékoztatott Nyíkos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Répási Tamásné őrnagy, a kalocsai kapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a tetteseket tegnap kora délután elfogták. Valamennyien helyi lakosok, akik között egy fiatalkorú személy is van, ő a nevelőapjával vett részt a bűncselekményben. A fiatalakorú elkövető kivételével, mindannyian voltak már büntetve különböző erőszakos bűncselekményekért, de most csak ketten tettek vallomást.
 
Őrizetbe vételük megtörtént, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!